Over ons

Wij willen dat iedereen toegang krijgt tot een echt Nederlands beschermingsmiddel.

Onze mondkapjes worden volledig in Nederland geproduceerd en bestaan uit materialen die door zowel Nederlandse als internationale instituten zijn gekeurd. Onze mondmaskers zijn dus echt Made in Holland!

Maskers van mij voor het beschermen van wij

Welkom bij Mondmaskers uit de polder. Wij verzorgen onafhankelijk onze eigen kwalitatieve 3-laags mondmaskers.

Onze missie is om iedereen een volledig Nederlands geproduceerd persoonlijk beschermingsmiddel te bieden. Wij zien de afgelopen tijd veel onduidelijkheid in de kwaliteit van mondmaskers met woekerprijzen en onveilige mondkapjes als gevolg.

Dit kan anders! Daarom zijn wij als Nederlandse producent erop uit om iedereen te laten zien, dat wij trots mogen zijn op kwalitatieve, in Nederland gemaakte producten. Steun dan ook de Nederlandse productie industrie, maar bescherm vooral elkaar door middel van kwalitatief lokaal geproduceerde mondmaskers. Klik hier voor meer informatie over onze mondkapjes.

Wij geloven in een gezonde economie met de juiste verhoudingen. Hoewel er niets mis is met het importeren van goederen en kennis, hebben we helaas tijdens de Covid-19 uitbraak gezien dat we in Nederland weinig zelf kunnen produceren. Daarom werken we graag mee aan het onafhankelijk leveren van in Nederland gemaakte persoonlijke beschermingsmiddelen, zodat we kunnen zorgen voor onder andere mondmaskers van de juiste kwaliteit tegen een mooie prijs. Hierdoor zijn we niet afhankelijk van leveranciers aan de andere kant van de wereld en stimuleren we ook de lokale Nederlandse economie.

Mondmaskers uit de polder is onderdeel van 2R Health Care Consumer BV.

Lokale helpende hand
Concern voor Werk is een organisatie die de sociale werkvoorziening uitvoert voor de gemeente Lelystad, Noordoostpolder, Urk en Zeewolde. Hiermee helpen ze mensen die moeilijk werk kunnen vinden door bijvoorbeeld een afstand tot de arbeidsmarkt met het vinden van een baan. Hiermee geven ze deze mensen een goede start in de samenleving. Maar Concern voor Werk doet ook meer. Zo helpen ze ook met omscholing en opleiding. In veel gevallen kunnen de mensen die werken bij Concern voor Werk, dankzij hulp en ondersteuning, doorstromen naar regulier werk en helpen ze hen zo zelfstandiger te worden.

Ook helpt Concern voor Werk met de detachering en uitzending van hun mensen naar de reguliere arbeidsmarkt om ervoor te zorgen dat ze ook hier aan de slag kunnen. Voor mensen die meer begeleiding en steun nodig hebben, beidt Concern voor Werk ook een arbeidsplaats in hun eigen organisatie in een beschermde werkomgeving. Zo biedt Concern voor Werk mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt mogelijkheden om te werken, te leren en te re-integreren.

 

Fijne mondkapjes

Wij zijn erg tevreden over de mondkapjes, de maat past perfect en de uitstraling ziet er mooi uit in de zwarte kleur. Na bestelling hadden wij de mondkapjes binnen twee dagen in huis. Ontzettend fijn. Echt een aanrader.

- Eva uit Alkmaar

Nu ook zwarte mondkapjes

De mondkapjes van mondmaskers uit de polder zijn super fijn. Goeie kwaliteit, geen gekke geur (zoals bij sommige andere wegwerp mondkapjes) en een goede pasvorm. De elastieken blijven goed zitten en knellen niet. Ze hebben ze nu ook in het zwart, net even wat subtieler en minder opvallend.

- Lisa uit Diemen

Fijn product

De mondkapjes zitten fijner dan alle andere die ik geprobeerd heb, wat grotendeels komt door hoe comfortabel ademen is als ik ze draag ondanks mijn astma.

- Luc uit Bovenkarspel

Geproduceerd in Nederland

Geproduceerd
in Nederland

Onze maskers zijn volledig in Nederland – Flevoland geproduceerd. Een echt Nederlands product voor iedereen te gebruiken.

Deze niet-medische mondkapjes/mondmaskers zijn geschikt voor het OV en overige openbare ruimtes waar mondmaskers verplicht of gewenst zijn.

3-laags medisch type IIR en type II
mondmasker / mondkapje

Geproduceerd in
Nederland

Kwalitatief product
voor de laagste prijs

Bespaar kosten: 3 dagen levertijd

Mondmasker correct opzetten en dragen

Onze mondmaskers zijn altijd voorzien van een stevige en veilige verpakking. Zorg ook altijd voor het correct dragen van onze mondmaskers voor een optimale werking. Hieronder leggen we het je graag uit.

Stap 1

Zorg er altijd voor dat het masker met de witte binnenzijde tegen het gezicht zit en de gekleurde zijde naar buiten toe is.

Stap 2

Zet het masker met de juiste zijde tegen de neus en mond.

Stap 3

Neem de elastieken en zet deze achter de oren.

Stap 4

Voor een optimale werking, vouw de neusbeugel om de neus, zodat deze de neus goed omsluit.

Mondmaskers of mondkapjes nodig?

Bestel hieronder snel de juiste hoeveel mondmaskers / mondkapjes!