Wat doen wij?

7 juni 2021

We hebben ruim 1000 mondmaskers gedoneerd aan inloophuis IDO van Welzijn Lelystad Vrijwilligerscentrale voor hun vestigingen aan de Oostzeestraat en Fjord in Lelystad. IDO is een organisatie die mensen helpt de juiste hulpverlening te vinden wanneer ze dat zelf niet kunnen. We zijn super trots dat we IDO hebben kunnen helpen met onze donatie!

          


24 maart 2021

Aangepaste bezorgtijden PostNL

Tijdens het Paasweekend hanteert PostNL aangepaste bezorgtijden. Hierdoor kan het zijn dat je bestelling tussen 2 en 6 april vertraging oploopt en later aankomt.

Besteldatum Verwachte bezorgdatum
Vrijdag 2 april Zaterdag 3 april
Zaterdag 3 april Maandag 5 april
Zondag 4 april Dinsdag 6 april
Maandag 5 april Dinsdag 6 april
Dinsdag 6 april Woensdag 7 april

De bovenstaande leverdata kunnen afwijken. Houd de Track & Trace informatie van je bestelling goed in de gaten, deze is het meest up-to-date.


20 maart 2021

Nieuw assortiment bij Mondmaskers uit de polder

Vanaf vandaag verkopen we ook zwarte mondmaskers. Voor bepaalde gelegenheden zijn deze wat chiquer dan de blauwe mondmaskers. Deze zwarte mondkapjes hebben we hygiënisch per 10 stuks geseald zodat de mondmaskers ook echt schoon zijn. Binnenkort gaan we dit ook voor al onze andere mondmaskers doen.

Binnenkort zijn de zwarte mondkapjes ook beschikbaar in een handige doos van 50 stuks.

Kun je niet wachten en wil je nu al 50 stuks van de zwarte mondmaskers bestellen? Stuur ons dan een mail met jouw wensen via sales@mondmaskersuitdepolder.nl !

Klik hier om de eerste zwarte mondmaskers te bestellen!


1 maart 2021

Nieuw assortiment bij Mondmaskers uit de polder

Vanaf vandaag bieden we naast mondmaskers ook hulpmiddelen bij het dragen van mondkapjes: ear savers.

Dit zijn handige, herbruikbare verlengstukjes waarmee de koordjes van de mondmaskers niet meer om de oren zitten. Hierdoor is het dragen van mondkapjes een stuk comfortabeler, vooral wanneer je deze lang draagt. De ear savers worden gemaakt van gerecycled materiaal, zijn herbruikbaar en makkelijk schoon te maken.

 

Onze ear savers zijn nu beschikbaar in de kleuren transparant en zwart. Binnenkort komt daar de kleur blauw nog bij. Bij bestelling van een zakje ear savers van 5 stuks krijg je nu tijdelijk een stoffen, herbruikbaar mondkapje gratis (zolang de voorraad strekt).

 

Wil je meer weten over onze ear savers en een zakje bestellen? Klik dan HIER.


14 december 2020

Nominatie BKL ‘Inspiratie’

Voor veel bedrijven is 2020 het jaar van de uitdagingen en omslagen geweest. Deze tijden vragen om aanpassingsvermogen en geven ook nieuwe inzichten.

Ieder jaar reikt Bedrijfskring Lelystad (BKL) de BKL Trofee en BKL Award uit. Echter worden deze door de turbulente tijden uitgesteld en heeft de organisatie in het kader van de verbondenheid en waardering voor ondernemend Lelystad, nieuwe ondernemersprijzen geïntroduceerd.

Wij zijn genomineerd voor de Juryprijs BKL ‘Inspiratie’. Deze prijs wordt gegeven aan het bedrijf dat zich ondanks (of dankzij) de crisis goed weet te openbaren en het belangrijkste hierbij is veerkracht.

We zijn enorm blij met de nominatie wat een mooie waardering is voor ondernemers in deze uitdagende tijden


20 november 2020

Samen sterk

Enige tijd geleden is Brownies&downieS Lelystad met ons in contact gekomen naar aanleiding van hun oproep voor extra werkzaamheden. In deze tijden is het altijd goed om elkaar te helpen en te ondersteunen. Zo zijn we met Brownies&downieS Lelystad een samenwerking aangegaan waar we heel trots op zijn.
Ook met oog op de aanstaande mondkapjesplicht die per 1 december 2020 ingaat, zijn we hier extra blij mee. Brownies&downieS Lelystad gaat ons niet alleen helpen met het inpakken van onze mondmaskers uit de polder, maar gaan ze deze ook in hun winkel verkopen en ze zullen fungeren als pick-up point voor kleine online bestellingen. Op deze manier steunen we elkaar als organisatie en bieden we je als klant de flexibiliteit om je online bestelling kosteloos af te kunnen halen.

Ben je benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Klik dan hier.
Wil je meer informatie over Brownies&downies Lelystad? Klik dan hier.


20 november 2020

Ter gelegenheid van de Dag van de Ondernemer 2020 is er bij ons een filmploeg langs geweest namens de gemeente Lelystad om een kijkje te nemen bij de productie van onder andere onze mondkapjes. De Dag van de Ondernemer -het woord zegt het al- staat in het teken van de ondernemer. Op deze dag wordt vooral door MKB-Nederland de ondernemer in het zonnetje gezet en worden er jaarlijks verschillende activiteiten georganiseerd. De 2020-editie van de Dag van de Ondernemer heeft echter een iets andere invulling dan voorgaande jaren en is vooral gericht op digitaal. Het is een gek jaar, maar dat weerhoudt ons er niet van om te blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden en om extra contact te houden met klanten en collega’s.

 


13 november 2020

Naar verwachting geldt per 1 december een mondkapjesplicht. Dit houdt in dat je vanaf deze datum een mondmasker moet dragen in publieke binnenruimtes zoals het gemeentehuis. Nu is dit nog een ‘dringend mondkapjesadvies’ maar per volgende maand gaat dit dus veranderen. Ook kun je vanaf dan een boete krijgen als je geen mondkapje draagt in publieke binnenruimtes.

Daarbij geldt ook voor bijvoorbeeld winkels een dringend advies om een mondmasker te dragen. Winkeliers mogen je ook verplichten om een mondkapje te dragen. Omdat het dragen van een mondmasker steeds normaler wordt en daarmee een deel van het dagelijks leven, willen we je graag wijzen op de kwaliteit en het draagcomfort van mondkapjes. Deze zaken zijn namelijk belangrijk voor jouw veiligheid maar ook die van een ander. Het is belangrijk dat je mondmasker comfortabel zit tijdens het dragen en dat je er goed door kunt ademen. Onze mondkapjes hebben een zeer hoge luchtdoorlatendheid waardoor je er goed kunt blijven ademen wanneer je ze draagt. Door de hoge bacterie filtratie efficiëntie (BFE ≥98%) en de hoge spatbestendigheid van onze mondmaskers ben je ook nog goed beschermd.

Zorg ervoor dat je op tijd je mondkapjes bestelt voordat de verplichting ingaat zodat je niet zonder komt te zitten. Klik hier om je mondmasker te bestellen.


12 november 2020

Een mooi bericht uit ons netwerk! We richten ons op lokaal ondernemen samen met lokale maatschappelijke belangen om zo een kwalitatief Nederlands mondmasker voor iedereen te maken. #mondmaskersuitdepolder #polderkapjes


30 oktober 2020

We hebben onze eerste partij mondkapjes gedoneerd aan FoodCompany Ridderkerk!

Deze vrijwilligersorganisatie maakt zich sterk voor het tegen gaan van voedselverspilling en draagt bij aan het verzachten van (niet zichtbare) armoede. FoodCompany Ridderkerk stelt onder andere voedselpakketten en kleding beschikbaar aan mensen die rond moeten komen van een sociaal minimum inkomen. Het eten en andere levensmiddelen wordt beschikbaar gesteld door lokale supermarkten, groothandels en tuinderijen.

Om FoodCompany Ridderkerk een handje te helpen in deze tijd met de huidige coronamaatregelen, hebben we partij mondmaskers gedoneerd zodat de vrijwilligers veilig hun werk kunnen blijven uitvoeren en mensen met een minimum inkomen kunnen blijven steunen.

We zijn erg trots dat we deze lokale organisatie hebben kunnen steunen!

Klik hier voor meer updates.

FoodCompany Ridderkerk


26 oktober 2020

We produceren 24 uur per dag, 7 dagen per week onze kwalitatieve mondkapjes in onze eigen fabriek in de Flevopolder. Omroep Flevoland is bij ons langs geweest om je inzicht te geven in ons productieproces. Ook vertellen we je hoe het idee is ontstaan om mondmaskers lokaal te gaan produceren.  Lees hier het artikel van Omroep Flevoland over onze mondkapjesproductie!